Diensten

MARK US Projects is een betrouwbaar klusbedrijf. U kunt MARK US Projects voor veel verschillende klussen inschakelen. Van werkzaamheden als het plaatsen van keukens en badkamers tot onderhoud en allerhande verbouwingen. Schroom niet contact op te nemen als uw specifieke klus niet wordt benoemd.

Met MARK US Projects staan we vooraan als het gaat om sociaal betrokken projecten. Voor iedere technische uitdaging wordt een oplossing gezocht.

Voorbeelden van diensten die MARK US Projects aanbiedt zijn:

  • Plaatsen of verbouwen van keukens
  • Realiseren of verbouwen van badkamers en toiletten
  • Realiseren van extra slaapkamers door het plaatsen van wanden
  • Samenvoegen van ruimtes (bijvoorbeeld van 2 slaapkamers 1 maken)
  • Plaatsen of renoveren van een dakkapel
  • Onderhouden van saus- en schilderwerk
  • Woningaanpassingen voor minder validen

Keukens en badkamers

Bij MARK US Projects bent u aan het goede adres voor de aanleg of aanpassing van een (nieuwe) keuken of badkamer. Ook denken we graag met u mee aan oplossingen voor het geschikt maken van de keuken of badkamer in geval van rolstoelgebruik of voor het maken van aanpassingen voor ouderen of minder validen.

Tijdens een voorgesprek inventariseren we eerst de wensen. Of het nu gaat om het aanleggen van een al bestaand ontwerp, of een nog nieuw uit te denken keuken of badkamer, in iedere fase van het bouwproject kunt u bij ons aankloppen. U staat als klant centraal en we gaan pas weg als u tevreden bent over het eindresultaat!

Nieuwbouw

Ook in en om de woning willen veel mensen regelmatig iets nieuws creëren, zoals het plaatsen van wanden in huis voor een extra slaapkamer, een nieuwe tuinschutting of mooie meubelen van bijvoorbeeld steigerhout. Iedereen heeft zo zijn eigen specifieke wensen en ideeën, MARK US Projects denkt hier graag in mee!

Onderhoud

Onderhoud is noodzakelijk om uw woning, bedrijf of instelling in goede staat te houden. MARK US Projects heeft jaren ervaring in onderhoud en zorgt er graag voor dat uw huis of pand na een grondige onderhoudsbeurt weer jaren mee kan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Woningaanpassingen

Wanneer u te maken krijgt met ouderdomsklachten of een handicap, kan het noodzakelijk zijn aanpassingen in de woning aan te brengen, om op die manier toch nog zo lang mogelijk op dezelfde vertrouwde plek te kunnen blijven wonen. Soms kunnen enkele kleine aanpassingen al voldoende zijn om de keuken of badkamer gebruiksvriendelijk te maken. In andere gevallen is een geheel nieuwe variant nodig. Graag inventariseren we in een voorgesprek de wensen, waarna we deze zullen uitwerken in een voorstel. MARK US Projects is niet alleen in te schakelen door particulieren, maar ook door instellingen en bedrijven. Wij hebben een passie voor het zoeken naar technische oplossingen voor kwetsbare doelgroepen. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en oplossingen te bedenken voor uw technische vraagstukken.

Waarom kiezen voor MARK US Projects?

MARK US Projects is een betrouwbare partner voor vele klussen.

U kunt gemakkelijk uw verschillende werkzaamheden en klussen aan ons uitbesteden, zonder u zorgen te hoeven maken over het eindresultaat. De klant staat bij ons voorop en we zijn pas tevreden als de klant dat ook is! Neem vrijblijvend contact met mij op.