Martin Markus

Met een passie voor techniek en twee rechter handen is het bouwen en creëren begonnen. Op mijn 6e verjaardag kreeg ik mijn eerste gereedschapskist van mijn ouders en sindsdien ben ik niet meer gestopt met allerhande klussen. Variërend van kleine (onderhoud)klussen in en om het huis tot het verbouwen van hele woningen. Na mijn technische opleidingen heb ik in de afgelopen 20 jaar veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gekend in de werkzaamheden die ik vanuit loondienst heb uitgevoerd. In 2018 heb ik besloten de stap te zetten om mijn eigen klusbedrijf te beginnen. Ik ga graag de uitdaging aan van het eigen ondernemerschap met alle verantwoordelijkheden, diensten, mogelijkheden en vrijheden die daarbij horen.

Sociaal betrokken

MARK US Projects is inzetbaar voor bijna iedere klus, verbouwing of technisch advies. Naast het werken als allround klusbedrijf willen wij ons onderscheiden door ons op te stellen als sociaal betrokken. Ik ben altijd al begaan met de medemens en in het bijzonder richting hulpbehoevenden zoals kinderen, ouderen en mindervaliden. Dit heeft mij doen besluiten om me mede te gaan richten op deze doelgroepen. De vergrijzing, de mindervaliden en zorg in zijn algemeenheid kent de nodige uitdagingen welke de komende decennia alleen maar groter zullen worden. Met mijn bedrijf MARK US Projects willen wij graag ons steentje bijdragen aan deze kwetsbare groep met vele uitdagingen.

Technische uitdagingen

Vanuit onze technische affiniteit zien wij vooral uitdagingen op het vlak van het leefbaar maken van de woningen en instanties binnen deze doelgroep. Ook de naderende vergrijzing in combinatie met het overheidsbeleid om mensen langer thuis te laten wonen zorgt voor de nodige technische uitdagingen en de vraag naar praktische techneuten. MARK US Projects gaat deze uitdagingen graag aan.

Doelen

Naast de meer reguliere werkzaamheden zoals het plaatsen van keukens, badkamers en diverse onderhoudwerkzaamheden in en rondom woningen, is het doel om de komende jaren een gespecialiseerd bedrijf te ontwikkelen met aandacht voor de eerder benoemde kwetsbare doelgroepen. De reden dat ik dit wil gaan doen is tweeledig.

Enerzijds heb ik de afgelopen 20 jaar, onder andere tijdens mijn werkzaamheden in loondienst, veel kennis en ervaring opgedaan op technisch en bedrijfskundig vlak alsmede de omgang met een grote diversiteit aan mensen. Deze ervaring, kennis van bedrijfsvoering en omgang met mensen kan ik goed gebruiken.

Anderzijds zijn er weinig klusbedrijven die zich vanuit een sociaal betrokken overtuiging, aangevuld met de juiste kennis en kunde op dit vlak begeven. Op dit gebied is er een groeimarkt en staan wij graag voor onze medemens klaar! Vertrouwen en resultaat staan bij MARK US Projects hoog in het vaandel!

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vele klussen in of rondom uw woning uit handen kan nemen? Neem dan vrijblijvend contact op, MARK US Projects helpt u graag verder. Heeft u een technische uitdaging binnen een woongroep, instelling, school of andere sociale instelling of woning? Neem ook dan vrijblijvend contact op. Graag komen wij langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

 

 

Meer weten over MARK US Projects? Neem dan contact met mij op!